Mi lehet közös a galoppderbiben és a Dakarban? Egy majális júliusban, amit Juliálisnak neveztek el a szervezők 4 évvel ezelőtt. Idén július 6-án, vasárnap Budapesten, az év legnagyobb lovas derbijének kísérőeseményeként összegyűlik az a 8-10 ezer ember, aki egy egész napon át szeretné jól érezni magát családjával, barátaival, kollégáival, üzleti partnereivel.

A nyílt családi nap főszervezője  a BNI (Business Network International: a világ és hazánk vezető networking szervezete,  www.bni-hungary.com) és a Trade magazin  (hazánk vezető FMCG b2b lapja, www.trademagazin.hu).

A találkozón megannyi gyerekprogram, értékes  tombola, tréfás sportversenyek, sátras,  céges bemutatkozások, kóstolók várják az érdeklődőket,  de lesznek üzleti networking programok  érdekes és híres emberekkel, ebédidőben pedig fellép az Irigy Hónaljmirigy együttes is. Sőt aki úgy érzi, délelőtt beülhet egy Dakar-versenyautóba, délután pedig a 92. Magyar  Derbyn fogadhat titkos tippekkel a lóversenyen.
(Részletes program és programízelítő a www.julialis.hu oldalon)

Az idei Juliálison dől el az is, hogy melyik  gulyásfőző csapat remekműve érdemli ki a „Juliális gulyása” címet. Most először ugyanis az esemény része a SPAR-Maggi gulyásfőzőverseny  is, ahol 5 fős amatőr főzőcsapatoknak drukkolhatnak a jelenlévők, vagy akár recepteket  is vihetnek, jó tanácsokat adhatnak a lelkes  szakácsoknak.

A networking sátorban a délelőtti beszélgetésen lesz hallható Léber Barbara divattervező, Szalai Balázs autóversenyző és Klein Dávid  hegymászó is.

Már reggel kezdődnek a játékos sportversenyek is, hiszen lesz vikinghoki, tréfás sor- és kötélhúzóverseny.

Az előre regisztrált csapatok mérkőzései után, a helyszínen összeállt pár fős alkalmi csapatok is kipróbálhatják erejüket és  ügyességüket.

A gyerekek számára a Tekergő Bábszínház két délelőtti mesével készül, de egész nap sok-sok kézműves  foglalkozás, társas és ügyességi játékok  várnak kicsiket és nagyokat egyaránt.

A családok minden tagja számára érdekes, szórakoztató, kikapcsolódást ígérő és felettébb izgalmas programokkal készül az idei Juliális!  A folyamatosan bővülő programot érdemes figyelni  a www.julialis.hu oldalon.

A rendezvényen való részvétel egész nap ingyenes!

Címkék: fesztiválok

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!