Folytatódik a Jobbik politikusai elleni lejáratókampány a kormány közeli médiumokban. Ezúttal Vajna tévéjében, a TV2-n jelentettek meg kompromittáló anyagot Vona Gáborról.

A Tények Extra című műsorában Terry Black transzvesztita előadóművész azt állította, hogy 2001 és 2003 között Vona Gábor rendszeresen járt olyan rendezvényekre, amelyeken ő is részt vett, és amelyek végén meleg férfiak szórakoztak egymással. A TV2 műsorában minderre Vona Gábor úgy reagált, soha nem találkozott Terry Blackkel és nincs takargatnivalója a magánéletében.

Az eset kapcsán a Jobbik elnökének felesége, Vona-Szabó Krisztina Facebook-oldalán közölt egy, a miniszterelnök feleségének, Lévai Anikónak címzett segítségkérő levelet. „Ezúttal azonban olyan mélyre süllyedt az Orbán Viktor emberei által irányított sajtó a férjem és a családom lejáratásában, ami szerintem messze túlmegy a hataloméhség és a politikai logika határain. ... feleségként, anyaként Önt kérem arra, hogy állítsa le a férjét” – többek között ez áll a nyílt levélben.

(A nyílt levélre Havasi Bertalan sajtófőnök reagált, elutasító hagnemben - a szerk.)

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!