"Sokan éveket adnának az életükből, ha megfejthetnék: miből él és jótékonykodik a magyar politikai élet Kiszel Tündéje" - írja a friss VH-ban megjelent, a Tisztelet Társasága fesztiváljáról készült, "Szépkorú, ha mulat" című riportjában munkatársunk, Kövesdi Péter.

 
Schmuck Andor a fesztivál résztvevőjével beszélget. A felvétel a Tisztelet Társasága által rendezett Szépkorúak Fesztiválján készült - Fotó: Hernád Géza

Schmuck Andort, a szervezőt "nem egyszerű elcsípni. Frissen vasalt, homokszínű öltönyében, elektromos pápamobilján rodeózik az egykor szebb napokat látott úttörőtábor homokján. (...) Ő azt mondja: nyitott könyv az élete, pártja, a Szociáldemokraták gazdálkodása fent van az interneten, a Tisztelet Társaságáról is kérdezzek bátran."

A szépkorúak augusztusi mulatságáról szóló beszámoló ígéretesen kezdődik:

„ - Gyerünk, lányok, mert lekéssük a Lacit! - Egy pöttyös kartonruhás hölgy kézen fogva húzza maga után két csillogó szemű barátnőjét. A főszezonban gyereknyaraltatási profillal üzemelő margitszigeti tábort augusztus utolsó vasárnapján ellepték a nyugdíjasok. A meghívó szerint a Tisztelet Társasága tartotta itt a Szépkorúak Fesztiválját."

A riport a szeptember 5-én megjelent, és 6-án is kapható VH-ban olvasható.
A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál vasárnap is megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!

 

Címkék: Riport, Ajánló

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!