szűrés adott napra:
 
szűrés időintervallumra:
  -től
 
  -ig
 

Titkos ügynökként surranunk este a Várban. Étteremkritikusi minőségben. Jól felkészültünk: éhesek vagyunk. Nem a sarki kifőzdébe tartunk, hanem az egyik legjobba, hogy kipróbáljuk,…

Diószegi-Horváth Nóra | 2012. március 18.

Titkos ügynökként surranunk este a Várban. Étteremkritikusi minőségben. Jól felkészültünk: éhesek vagyunk. Nem a sarki kifőzdébe tartunk, hanem az egyik legjobba, hogy kipróbáljuk,…

Diószegi-Horváth Nóra | 2012. március 18.

 

Nemcsak a magyar narancs ügyében, de most is igencsak túljártunk a hanyatló Nyugat eszén. Ünnepelt világsztár lesz a magyar kaviár, a hortobágyi camembert, a parenyicás croissant, de még…

Horváth Dorka | 2012. március 15.

Nemcsak a magyar narancs ügyében, de most is igencsak túljártunk a hanyatló Nyugat eszén. Ünnepelt világsztár lesz a magyar kaviár, a hortobágyi camembert, a parenyicás croissant, de még…

Horváth Dorka | 2012. március 15.

 

Mintha maga Gordon Ramsay várt volna vacsorára, úgy izgultam életem első Nobu-látogatása előtt. Még karácsonyra sikerült fél áron egy „kóstolóval megkoronázott főző­show-t”…

Bálint Orsolya | 2012. március 1.

Mintha maga Gordon Ramsay várt volna vacsorára, úgy izgultam életem első Nobu-látogatása előtt. Még karácsonyra sikerült fél áron egy „kóstolóval megkoronázott főző­show-t”…

Bálint Orsolya | 2012. március 1.

 

Egyesek sorsában különös szerepet játszik a karácsony, és nem pusztán azért, mert szeretik a bensőséges hangulatú ünnepet. Inkább, mert ebből (is) élnek. Elvégre a fenyőfának…

Vasvári G. Pál | 2011. december 18.

Egyesek sorsában különös szerepet játszik a karácsony, és nem pusztán azért, mert szeretik a bensőséges hangulatú ünnepet. Inkább, mert ebből (is) élnek. Elvégre a fenyőfának…

Vasvári G. Pál | 2011. december 18.

 

Állok Prága belvárosában, Hrabal egykori törzshelye, az Arany Tigris (U Zlatého Tygra, Husová 17.) előtt az utcán. November van, nyirkos, ködös hideg. A kocsma háromkor nyit, 14:55-kor…

Cserna-Szabó András | 2011. december 18.

Állok Prága belvárosában, Hrabal egykori törzshelye, az Arany Tigris (U Zlatého Tygra, Husová 17.) előtt az utcán. November van, nyirkos, ködös hideg. A kocsma háromkor nyit, 14:55-kor…

Cserna-Szabó András | 2011. december 18.

 

Ha egy jellegzetes dolgot ki kell emelni szerkesztőségi életünk mindennapjaiból, egyértelműen azt kell mondanunk: szeretünk enni. Majszolunk, ropogtatunk, ízlelünk – csokihegyek,…

2011. december 18.

Ha egy jellegzetes dolgot ki kell emelni szerkesztőségi életünk mindennapjaiból, egyértelműen azt kell mondanunk: szeretünk enni. Majszolunk, ropogtatunk, ízlelünk – csokihegyek,…

2011. december 18.

 

Összefut az ember szájában a nyál. Konyhakötény magam elé kanyarítása és mindenféle hosszas főzési előkészület megtevése helyett a gyors kielégülést választom: leugrom a közeli…

(horner) | 2011. november 23.

Összefut az ember szájában a nyál. Konyhakötény magam elé kanyarítása és mindenféle hosszas főzési előkészület megtevése helyett a gyors kielégülést választom: leugrom a közeli…

(horner) | 2011. november 23.

 

Az egyestés francia főzőtanfolyam után még nem képzelem magam sous chefnek, egy baráti vacsorán viszont már jó eséllyel le tudnám nyűgözni vendégeimet. Leg­­jobban mégis a kellemes…

Bálint Orsolya | 2011. augusztus 7.

Az egyestés francia főzőtanfolyam után még nem képzelem magam sous chefnek, egy baráti vacsorán viszont már jó eséllyel le tudnám nyűgözni vendégeimet. Leg­­jobban mégis a kellemes…

Bálint Orsolya | 2011. augusztus 7.

 

Péntek este hozták nyilvánosságra Magyarország éttermeinek a 2011-es évre vonatkozó top 10-es, top 20-as és top 100-as listáját a Dining Guide Food Show keretében. Így Magyarország 100…

2011. június 5.

Péntek este hozták nyilvánosságra Magyarország éttermeinek a 2011-es évre vonatkozó top 10-es, top 20-as és top 100-as listáját a Dining Guide Food Show keretében. Így Magyarország 100…

2011. június 5.

 

Régóta fejtörést okoz a világ borkedvelő felének, hogy mitivó legyen, ha török, kínai, thai, japán vagy indiai étterembe téved. Sokáig úgy tartotta a fáma, hogy a csípősség az…

2011. május 25.

Régóta fejtörést okoz a világ borkedvelő felének, hogy mitivó legyen, ha török, kínai, thai, japán vagy indiai étterembe téved. Sokáig úgy tartotta a fáma, hogy a csípősség az…

2011. május 25.

 

A hazai gasztronómia éllovasai mutatkoznak be június első hétvégéjén a Millenáris parkban, a Budai Gourmet rendezvény keretében. A megújuló gasztrofesztivált idén már a Sziget…

2011. május 25.

A hazai gasztronómia éllovasai mutatkoznak be június első hétvégéjén a Millenáris parkban, a Budai Gourmet rendezvény keretében. A megújuló gasztrofesztivált idén már a Sziget…

2011. május 25.

 

Eredetileg borral keverte ki John Smith Pemberton az akkor még gyógyhatású készítménynek szánt hűsítőt, ám az 1885-ös alkoholtilalom miatt a szeszt felváltotta a víz, s így a cocawine…

2011. május 8.

Eredetileg borral keverte ki John Smith Pemberton az akkor még gyógyhatású készítménynek szánt hűsítőt, ám az 1885-ös alkoholtilalom miatt a szeszt felváltotta a víz, s így a cocawine…

2011. május 8.

 

Főzni mindenki tud – hangzik a nagy Gusteau bölcsessége a L’ecsóban. Nem mindenkiből lesz nagy séf, de a konyhazseni bárhonnan érkezhet. Én már lekéstem az elit klubot, lelkesedésem…

Bálint Orsolya | 2011. április 17.

Főzni mindenki tud – hangzik a nagy Gusteau bölcsessége a L’ecsóban. Nem mindenkiből lesz nagy séf, de a konyhazseni bárhonnan érkezhet. Én már lekéstem az elit klubot, lelkesedésem…

Bálint Orsolya | 2011. április 17.

 
márc
31

Az Amerikai Kulináris Intézet az „évszázad szakácsa” címmel tünteti ki a világhírű Paul Bocuse-t. A New York-i Times Sqaure-en található Marriott Marquis Hotelben adott gálaeseten a…

Szűcs Ágnes | 2011. március 31.

Az Amerikai Kulináris Intézet az „évszázad szakácsa” címmel tünteti ki a világhírű Paul Bocuse-t. A New York-i Times Sqaure-en található Marriott Marquis Hotelben adott gálaeseten a…

Szűcs Ágnes | 2011. március 31.

 

„Élvezet. Élmény. Gasztronómia. Hagyomány és evolúció Budapest szívében” – ezt látja meg először az, aki a frissen kitüntetett pesti Onyx étterem honlapjára látogat. Szerényen…

Szűcs Ágnes | 2011. március 24.

„Élvezet. Élmény. Gasztronómia. Hagyomány és evolúció Budapest szívében” – ezt látja meg először az, aki a frissen kitüntetett pesti Onyx étterem honlapjára látogat. Szerényen…

Szűcs Ágnes | 2011. március 24.

 

Két magyar szakácskönyv is díjat kapott a világon évente napvilágot látó 25 ezernél több gasztronómiai kiadványból válogató World Cookbook Award 2010-es versenyén. Az egyik Bereznay…

Vasvári G. Pál | 2011. február 3.

Két magyar szakácskönyv is díjat kapott a világon évente napvilágot látó 25 ezernél több gasztronómiai kiadványból válogató World Cookbook Award 2010-es versenyén. Az egyik Bereznay…

Vasvári G. Pál | 2011. február 3.