Rokonlelkek - Donald Trump elnökké választása ártana a kelet-európai országoknak - Orbán Viktor mégis támogatja, mert Trump nem kérné számon rajta a demokráciát - Trump nem tudná úgy átformálni a politikai rendszert, mint Orbán.

 
Orbán és Trump - rokonlelkek

Interjú a friss Vasárnapi Hírekben R. Daniel Kelemen magyar származású amerikai politológussal.
A teljes szöveg a friss VH-ban olvasható.
A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és most a nyitva tartó árusoknál a hétvégén és a jövő héten is, péntekig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!


R. Daniel Kelemen
A magyar származású R. Daniel Kelemen a New Jersey állambeli Rutgers Egyetem politológiaprofesszora, fő kutatási területe az Európai Unió politikai és jogi fejlődése. A Stanford Egyetemen doktorált, tanított Németországban, Franciaországban, illetve az angliai Oxfordi Egyetemen és az amerikai Princetonon is. Hat könyv és számtalan tanulmány szerzője, rendszeresen publikál olyan neves lapokban, mint a Foreign Affairs. 1991-ben Magyarországon tanult a Budapesti Közgazdaság-tudományi Egyetemen (ma: Corvinus). Kicsit beszél magyarul, olvasni viszont, ha lassan is, de kiválóan tud a nyelvünkön.

Korábbi interjúink az elemzővel:
"Rohadt alma a kosárban"

Elemző Brüsszel lépéséről: legalább tettek valamit - Lengyel–magyar fertőzésveszély Európában


 

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!